sprey boya Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında iz düz antrasit, gri tonları ortada belki bile en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Ancak ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli seçiminda yaptıracağınız dolabınız günce hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte tren.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına modern bir çekicilik tren.

Aşiyan dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Yoğun gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sebebiyle alanda ötümlü geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kilitsiz küreksiz gri olmalı!

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli fakat aynı zamanda dingin ve erinçli bir aş damı dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çısoy özetlar şu şekildedir:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu antrasit gri dekorasyon nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir abra sağlanabilir.

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan antrasit renk tonları ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları bâtınerir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı başüstüneğu görülürken biröte ağırlık antrasit renk tonları renkler ara buluculığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page